BrillBird Áprilisi Akció

2013.04.01 23:26

Keresd április 02-tõl 30-ig (a készlet erejéig) üzletünkben 9023 Győr, Vasvári Pál út 1. H - P: 9:00 - 18:00, Sz: 9:00 - 13:00 (címük a www.rednails.hu-n), webáruházunkban.

BB White Builder Gel 5ml -30% "Most próbáld ki!" Óriási akció a legkisebb kiszerelésbõl!

A legideálisabb sûrûség és árnyékmentes textúra mellett a maximális pigmentáltság teszik ezt a fehér építõ zselét egyedivé és egyedülállóvá.

BB Snow White Paint Gel - Ecsetes Hófehér Zselé 15ml -20%

Lágy, ecsetes hófehér zselé felületi francia véghez és díszítésekhez.

 

Cover Pink Powder - Fedõ Rózsaszín Porcelán Por -20%

Nagyon természetes, egészséges körömágy színt nyújtó, rendkívül jól fedõ körömágyhosszabbító por.

 BrillBird Póló - fekete, lila, fehér (S, M, L, XL) -30%

A legfrissebb divat szerinti szabásmintával, európai varrodában készülő nemes darab, a BrillBird arany logójával.

 


BrillBird Körömlakk

Az összes dekor és francia színek 15ml  -20%

Magas minőségű, tartós lakkok, pazar, divatos színekben. A kézreálló kupak és a finom, sűrű ecset az egyenletes, csíkozásmentes, pontos lakkozást segítik.

BB Organic Luxury Bőrradír 200 ml  -50%

Organikus bőrradír fehér agyaggal, mentollal és olíva olajjal. A fehér agyag kiváló a vízhiányos, száraz bőrre, a mentol hűsítő hatású, az olíva olaj pedig antioxidánsokban és vitaminokban gazdag. Vékony rétegben vidd fel a kezekre és a lábakra, várj néhány percet, amíg az összetevők hatni kezdenek, majd távolítsd el. Az új fejlesztésű testradír gyengéden ápolja a bőrt. Puhává, lágy tapintásúvá varázsolja a kezeket és a lábakat. BB Organic Luxury – Luxus a hétköznapokban!

BB Organic Luxury Kéz-és Lábápoló Krém 200 ml -30%

A száraz, repedezett, igénybe vett bőr és a törékeny körmök kezelésére, védelmére kifejlesztett, magas hatóanyag tartalmú, ugyanakkor könnyen felszívódó krém. A-, E- és F-vitaminokban gazdag, elősegíti a sejtregenerációt, védi, hidratálja és ezáltal puhává és bársonyossá teszi a bőrt. Argán olajat, jojoba olajat, kókuszolajat és shea vajat tartalmaz. Az argán olaj táplál és regenerál, a jojoba olaj a kókuszolajjal együtt kiváló hidratáló és bőrpuhító, a shea vaj gondoskodik a bőr rugalmasságáról, zsír és nedvességtartalmáról. BB Organic Luxury – Luxus a hétköznapokban!

LadyLash The Clear Glue - Átlátszó erős szempilla ragasztó 10ml  - 20%

Átlátszó erős ragasztó. 

 

 

LadyLash Duál Lash Szempilla Box -20%

Két szálból álló - dúsításhoz használható pillák - kis súlyának köszönhetően rendkívül tartós. Kétféle vastagságban (2x0,10 vagy 2x 0,15 mm) és háromféle hosszban választható 0, 12- vagy 14 mm.