Cégünk a Crystal Nails oktatási partnereként felnőttképzéssel is foglalkozik.

Elsősorban kézápoló és műkörömépítő, lábápoló képzésekkel.
Államilag elismert OKJ-s szakmunkás bizonyítványt kapnak a vizsgázók, ami előfeltétele a műkörmös vagy pedikűrös szakma folytatásának, illetve a vállalkozói igazolvány kiváltásának.
A képzés elvégzését igazoló oklevélen hologramos jelzést alkalmazunk a hamisítások elkerülése érdekében.
Alkalmazzuk továbbá a QES szárazbélyegzőt a minőségi képzés tanúsítására.
Europass bizonyítvány igényelhető, mely az unió valamennyi tagállamában konvertálható.
Az oktatás üzletünk felett kialakított oktatóteremben zajlik, ami felszerelt asztali lámpával, uv lámpával, kivetítővel, projektorral, kamerával.
Nálunk végzett tanulók továbbképzéseinken tudnak az alapképzésen túl tovább tanulni, melyet kedvezményes áron vehetnek igénybe.
Több hallgatónk Ausztriában, Németországban, Spanyolországban, Görögországban, Olaszországban kamatoztatja a nálunk megszerzett tudást.
Oktatóink felsőfokú végzettséggel, orvosi, munkavédelmi, közegészségügyi-járványügyi és jogi egyetemi képzettséggel rendelkeznek.
A szakmához elengedhetetlen az anatómia, ortopédia és bőrgyógyászat ismeretei, valamint a munkajogi, közegészségügyi és vállalkozási alapismeretek.
A szakmai ismeretek elméleti és gyakorlati átadására 11 éve a szakmában szerzett tapasztalatom, szakoktatói végzettségem, folyamatos továbbképzéseken való részvétel, illetve most is műkörmösként dolgozó tudásom adja.


RED NAILS Műköröm alapanyag kereskedés
Red Nails - Elite Körmös Akadémia Oktató Centrum
Pintér Erika & Pintér Ákos