Crystal Nails Áprilisi Akció

2013.04.04 11:56

Fogadd szeretettel az alábbi áprilisi akciós termékeinket,
melyeket a legnagyobb körültekintéssel válogattunk össze számodra. Tőlünk – Neked!
Az akció ÁPRILIS 4-30-ig vagy a készlet erejéig érvényes.
Elérhető üzletünkben, és webáruházunkban

CrystaLac (Gel-Lac) 4ml, 15ml
- Az összes szín, kivéve az új 2013 tavasz-nyári színek

 

A CrystaLac (Gel-Lac) különlegessége más gél lakkokkal szemben az új gyártási eljárás, azaz a polyHybrid technológia. Ennek köszönhetően a CrystaLac olyan mennyiségű pigmentet tartalmaz, hogy egy rétegben is tökéletesen fed. Ugyanakkor a még egyenletesebb fedés érdekében egyes színeket két rétegben ajánlott felvinni. Sajátossága még, hogy a megszokottól vékonyabban kell kenni, ettől az anyag fedése ugyanolyan jó marad. Ezzel elkerülhetjük az összeráncosodást, bőrösödést.

-15% 4ml – 1.880,- helyett 1.598,-
-15% 15ml – 3.500,- helyett 2.975,-

Xtreme Clear 5ml, 15ml

Bivalyerős, sűrű átlátszó zselé. Csúcsminőségű, sűrű építő zselé, mely a legerősebb Crystal építő zselé. Rendkívül fényes, tiszta és jól tapad. Nagyon jó formázhatóság és extrém tartósság jellemzi. Átlátszó lila színe UV szűrő és színélénkítő hatású. Kötés idô: 2-3 perc. Alapozó zselét nem igénylő egyfázisú zselé. Savmentes.

A legerősebb Crystal építő!
A sűrű zselék profi használatát és buborékmentes felvételét a Zselés továbbképzéseken, vagy
a Körmös Diplomán is begyakorolhatod. Próbáld ki Te is!

- 15% 5ml – 2.250,- helyett 1.913,-
- 15% 15ml – 3.980,- helyett 3.383,-

Xtreme Drill 2 csiszológép

Fogászati műszergyártó által gyártott kiemelkedő minőségű csiszológép. Fogászati- és drágakő-csiszolás követelményeinek is megfelelő rezgésmentesség, mely nagy pontosságú munkát tesz lehetővé. A fej a legmagasabb fordulatszámnál is rendkívül halk és alig melegszik – ezt a fej különleges kialakítása és a kettő helyett négy darab minőségi csapágy teszi lehetővé. Oda-vissza forgás, 0-20.000 fokozatmentes fordulatszám és lábpedál jellemzi. Hosszú élettartamú, mely a minőségi alkatrészeknek, a precíz összeszerelésnek és a por bejutását akadályozó kialakításnak köszönhető. A csiszolófej egy mozdulattal cserélhető. A csiszológépre egy év Crystal garanciát adunk.

- 30% 49.800,- helyett 34.860,-

Profi versenyzői porcelánecset, tokkal

Mostantól vastagabb, keményebb, hosszabb szőrű ecset, ahogyan Fekete Zsuzsi is szereti. Válogatott Kolinsky szőrből, különleges préselési eljárással tömörítve. A külső szálak precízen fedik le a belsőket, az ecset nagyon pontos csúcsban végződik és könnyedén összeáll használat közben. Igényes porcelánosoknak és versenyzőknek.

- 15% 5.900,- helyett 5.015,-

 

3D Nail Wrap – 3D körömbevonat
- Mind a 18 minta

Különböző, jól tapintható, térben kidomborodó mintázatú, méretre vágott öntapadós körömmatrica. Csomagonként 20 darab (változó szélességű) matrica, melyeknek a méretét a tipekhez hasonlóan kell kiválasztani (de akár ollóval keskenyíthető is), egyszerűen felragasztani, a peremét lereszelni és lelakkozni. 18 különböző egyedi divat-minta 3D-ben.

- 20% 680,- helyett 544,-  

 

 

 CN kötény, strasszköves, fekete
Crystal Nails kötény, strasszköves logóval. Impregnált (vízlepergető) alapanyagának köszönhetően jól megvédi az alatta levő ruhát.

- 50% 5.800,- helyett 2900,-