EXTRÉM KÖRÖMFORMÁK -SZALONDÍSZÍTÉSI TECHNIKÁK MŰKÖRÖM TANFOLYAM

2013.05.13 09:00

Oktató: Bán Nikoletta
A műköröm tanfolyam azoknak ajánlott, akik a porcelán és a zselé anyagot is megbízhatóan kezelik, de magabiztosabban, rövidebb idő alatt szeretnék a szalonban vendégeiknek a különböző körömformákat pipe,stiletto,mandula, szóval minden extrém formát precízen megépíteni és díszíteni. A titkokat 2013 Bajnokától lesheted el!
ELSAJÁTÍTHATÓ ISMERETEK:
Gyorsasági tréning, zselé kontra porcelán, hogy igazán jól lásd a két anyagcsoportban rejlő lehetőségeket. Zselés köröm hajlítása, 1gombócból "c"ív kialakítása. Ha mégsem szeretnéd valamelyik anyagot használni az sem baj, úgy az általad kedvelt anyagcsoporttal egy magasabb szintre léphetsz és begyakorlod annak tökéletes elkészítését.
Beépített díszek, üveghatású körmök készítése akrilfestékkel; egyszerű, szalonban gyorsan használható akril és zselés díszítési technikák.
MIT KELL HOZNI A TANFOLYAMRA?
MODELL!! Mivel ez egy kombinált tanfolyam mindkét anyagcsoportot hozd magaddal. Zselés Építéshez (iron, unique, cover, white gel) ill. BrillBird krémporcelán poraid ( pink, white, cover, clear) előkészítő folyadékok  és eszközök, BB sablon, buffer, reszelők, brill top gel, cleaner, ecseteid. A díszítésekhez szükség lesz színes anyagaidra (csillámok, brill opál..), akril festékre és az ehhez szükséges ecsetekre.

A hiányzó alapanyagokat, eszközöket a képzés helyszínén megvásárolhatod. A tanfolyam napján használt anyagokra 5% kedvezményt biztosítunk.
OKTATÁS IDŐPONTJA: 2013.Május 13.
OKTATÁS IDŐTARTAMA: 1 NAP
OKTATÁS DÍJA: 9.800 Ft + ÁFA / 1NAP
OKTATÁS HELYSZÍNE: 9023 Győr, Vasvári Pál út 1. Elite Körmös Akadémia oktatóterme
ÉRDEKLŐDÉS / JELENTKEZÉS: tanfolyam@rednails.hu
Telefonon: +36-96/410-958, +3670/619-2472-es számon vagy üzletünkben h-p: 9:00-18:00-ig, szo: 9:00-13:00-ig.
REGISZTRÁCIÓS DÍJ: 3000 Ft (mely levonódik a tanfolyam árából)